Om mig

Om mig

Jeg hedder Sanne Larsen er født i 1959, er uddannet korrespondent i engelsk og fransk.
Jeg har været vidt omkring jobmæssigt, samt taget en del alternative uddannelser/kurser i bl.a. astrologi, kinesiologi, drømmetydning, tarotkort, tegneterapi, psykoterapi, de 5 elementer og toning.


Jeg har danset orientalsk dans siden 1989 og undervist siden 1999. Dansen giver mig så meget livskvalitet og flettet sammen med de 5 elementer: Vand, Træ, Ild, Jord og Metal giver det end langt dybere mening og forståelse, hvorfor dansen gør én glad og er healende energi samtidig, som bringer kroppen i balance.


Jeg har altid gået meget op i min kost og prøvet at leve efter flere forskellige råd og systemer de sidste 20 år. Efter at være gået ned med stress og medfølgende svampeinfektion og betændelse i hele kroppen, spiste jeg mig rask - det skete tilbage i 2004.


Sommeren 2019 blev virkelig en AHA oplevelse af de store, et kæmpe vendepunkt, da jeg stiftede bekendtskab med Alkaline Livsstil.


Jeg invisterede i en super filterkande i juni 2019 og købte bogen om

Syre-Base-Balance af Simonne Holm 

og så startede et helt nyt kapitel i mit liv.


Efterfølgende (juli 2019) deltog jeg i mit første Alkaline madkursus hos Simonne Holm www.alkaline-institute.dk og har siden uddannet mig hos hende og er nu en del af Alkaline-Institute teamet.


Udover at have fået mere vitalitet, har jeg også tabt alt mit overflødige fedt/syre (ca. 8 kg). Det gik ret hurtigt.


Derudover har jeg fået en normal nattesøvn, jeg har altid sovet let og haft svært ved at falde i søvn. Det er himmelsk at få sovet dybt.Klik på bogen og se videoen med Simonne, hvor hun fortæller om

sin bog, som du kan

købe og få bonus-materiale med i handlen.

Sanne Larsen

Simonne Holm

Fotos fra Simonnes madkurser og fra mit eget køkken