Om mig

Om mig

Jeg hedder Sanne Larsen er født i 1959, er uddannet korrespondent i engelsk og fransk.
Jeg har været vidt omkring jobmæssigt, samt taget en del alternative uddannelser/kurser i bl.a. astrologi, kinesiologi, drømmetydning, tarotkort, tegneterapi, psykoterapi, de 5 elementer, Qi Gong og toning/lydhealing.

2019 tog jeg et online kursus hos Jonathan Goldman i lydterapi.

 
2020 et online kursus med Titanya og Dondi i Donna Edens Energi Medicin og de 5 elementer Vand, Træ, Ild, Jord og Metal.


I marts 2021 afsluttede jeg en uddannelse hos Canadierne Jean Wilmot og Dave Teed i Relational Clearing Advanced Mastery, hvor jeg tuner ind og arbejder med at fjerne negative energi relationer og adfærdsmønste.


Jeg arbejder med smerteforløsning vha regression, hvor vi kontakter kroppen og får svar på, hvad en smerte/udfordring handler om og forløser den. Bliv klog på den historie din krop fortæller dig ved hjælp af smerter og bliv hjulpet.


Jeg har danset orientalsk dans siden 1989 og undervist siden 1997. Dansen giver mig så meget livskvalitet og flettet sammen med de 5 elementer: Vand, Træ, Ild, Jord og Metal giver det en langt dybere mening og forståelse, hvorfor dansen gør én glad og er healende energi, som bringer kroppen i balance.


Jeg har altid gået meget op i min kost og prøvet at leve efter flere forskellige råd og systemer de sidste 20 år. Efter at være gået ned med stress og medfølgende svampeinfektion (candida) og betændelse i hele kroppen, spiste jeg mig rask - det skete tilbage i 2004.


Sommeren 2019 blev virkelig en AHA oplevelse af de store, et kæmpe vendepunkt, da jeg stiftede bekendtskab med Alkaline Livsstil.


Jeg invisterede i en super filterkande i juni 2019 og købte bogen om

Syre-Base-Balance af Simonne Holm 

og så startede et helt nyt kapitel i mit liv.


Efterfølgende (juli 2019) deltog jeg i mit første Alkaline madkursus hos Simonne Holm www.alkaline-institute.dk og har siden uddannet mig hos hende og er nu en del af Alkaline-Institute teamet.


Udover at have fået mere vitalitet, har jeg også tabt alt mit overflødige fedt/syre (ca. 8 kg). Det gik ret hurtigt.
At lære om syre-base balancen har genskabt balancen i hele mit system.


Klik på bogen og se videoen med Simonne, hvor hun fortæller om

sin bog, som du kan

købe og få bonus-materiale med i handlen.

Sanne Larsen

Simonne Holm

Fotos fra Simonnes madkurser og fra mit eget køkken