Mavedans og de 5 elementer

Genskab din balance gennem mavedansen og de 5 kinesiske elementer


VAND - TRÆ - ILD - JORD - METAL


og bliv kogere på dig selv og dine omgivelserOplev healing, glæde og mavedansens bevægelser som “energi medicin” for dit fysiske, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende.


Hvad sker der, når verdens ældste dansform møder verdens ældste persontype system? Ja, det åbner en hel ny verden af forståelse og medfølelse for dig selv og dem, du har omkring dig. Det er også en rejse, hvor du opdager dig selv på en dyb, autentisk måde.


Det overrasker dig måske, at mavedans faktisk er en form for energi medicin …

….som aktiverer fysisk, følelsesmæssig og spirituel healing.


Ifølge gammel kinesisk medicin er vi hver især født med en indre vibration, som bestemmer vores personlighed og den måde vi nærmer os livet på. Denne visdom er baseret på de 5 Kinesiske Elementer/Faser.


Oplev/væk dit sande væsen gennem mavedansens blide bevægelser, som er skræddersyet til at afbalancere de 5 elementer.

Der er altid 1-2 af elementerne, der vil være mest dominerende. Indenfor hvert element er der både en Yin og en Yang side.


Du vil lære elementerne at kende gennem dansens bevægelser, hvor jeg også gennemgår, hvad de forskellige elementer står for. Forskellige bevægelser svarer til forskellige elementer.

Når du kender dine fremherskende elementer gennem en test, får du et dybt kendskab til dig selv og dermed også andre og kan møde dem der, hvor de er.
Mavedans fremmer dit sande væsen hurtigt og let, når du aktiverer de kraftfulde energier fra dit rodchakra.


Dansen løsner din krop op, giver en større følelse af tilfredshed, accept af din krop, højner kreativiteten og giver større glæde. Det er samtidig sjovt og du kommer automatisk til at smile.


Det kan hjælpe dig med at slippe kulturelle tabuer, overskride dine grænser, acceptere kroppen som den er og for nogle giver det vægttab også.


Mange kender mavedansen fra ferier, hvor en danser kommer ind og skal drille mændene. Det er ikke det, som det handler om. Ikke at der er noget i vejen med de smukke dragter og selve dansen. Men her handler det om de healende bevægelser, om at finde ind til din grundenergi og lære dine styrker at kende, og med dig selv som "tilskuer". Tilbage til din guddommelige urkraft.


Den orientalske dans kan spores over 6000 år tilbage til Mellemøsten, Middelhavsområdet og Afrika, hvor det var kvinder, der dansede for kvinder som fertilitets- og før ægteskabs ceremonier samt for at fejre hinanden og Moder Jord. Dansen har ændret sig gennem tiderne pga politiske og religiøse indflydelser.


Idag omfavner kvinder i hele verden deres egen guddommelige kraft, når de træder ind i mavedansens forundelige verden.

Booking og info

24 26 36 10 sanne@alruna.dk

Alle kan være med uanset alder, størrelse og udseende.

Kræver ingen forkundskaber.

Eksempel

Hvis VAND er dit dominerende element, føler du dybt og du vil  navigere langsomt gennem livet, er kreativ, intuitiv - er du ude af balance vil du trække dig tilbage eller lide af depression. Ved at udfolde dig med dette element kan du bringe dig selv tilbage i balance og opleve mere klarhed, fred og glæde.

Er du elementet ILD, så er det glæde, lethed, fest, magi og leg der kendetegner dig. Du er den første på danegulvet og elsker fest. Hvis du er i ubalance, kan du føle dig distraheret, mangle beslutsomhed og bliver hurtig udbrændt, hvilket er langt væk fra den lidenskabelige, positive og energiske energi, som ILD elementet bl.a. er.

Sanne Alruna Larsen     -     Solvangsvej 9B     -     8400 Ebeltoft     -     24 26 36 10     -     Sanne@alruna.dk